Ioana Henegar, la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”

Ioana Henegar, la „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”

Avocatul Ioana Henegar, președinta organizației municipale a femeilor sociale democrate din Brașov, a venit la emisiunea „Culisele Zilei cu Sebastian Dan”.

Face parte dintre candidații susținuți pe lista comună a PNL – PSD pentru Consiliul Local Brașov. În mod evident, spune ea, susține toate proiectele pe care le-a promovat, în decursul timpului, Lucian Pătrașcu, președintele organizației municipale a PSD.  Proiecte preluate și asumate a fi duse la final de candidatul PNL – PSD la Primăria Brașov, George Scripcaru.

Însă, spune ea, punctuale, are două proiecte pe care dorește să le aplice în viitorul mandat. Ca mămică a doi copii, spune că trebuie luate măsuri urgente pentru a întări paza în școli, din cauza consumului de substanțe interzise și a bullying-ului. Sunt situații în care există un paznic la 1.200 de copii, iar menirea profesorilor nu este aceea de a asigura paza.

Alte articole:   Cei mai mari producători auto din Europa se luptă cu scăderea cererii pentru mașini

În altă ordine de idei, pentru că Brașovul este o destinație turistică, Henegar spune că ar trebui înlocuite toate plăcuțele de pe monumentele istorice și sau obiectivele de interes turistic cu unele care să conțină un QR Code, care să trimită turistul pe o platformă unde să obțină informațiile necesare, în limbi de circulație internațională.

Vizionați întreaga emisiune mai jos

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate