Handbal: Pivotul Coronei, pe masa de operație

Handbal: Pivotul Coronei, pe masa de operație

Georgiana CiuciuletePivotul echipei Corona Braşov s-a operat luni, la genunchiul drept după ce i s-a pus un diagnostic crunt: leziune de menisc şi leziune de ligament încrucişat anterior
Georgiana Ciuciulete a venit la Corona Braşov în această vară de la HC Zalău, deşi iniţial s-a înţeles cu SCM Craiova.
Georgiana Ciuciulete s-a accidentat la începutul lunii octombrie, într-un meci al selecţionatei României cu Buducnost. La prima vedere, accidentarea nu părea a fi una gravă, însă, în urma investigaţiilor făcute, handbalistei i s-a pus un diagnostic crunt: leziune de menisc şi leziune de ligament încrucişat anterior.
Ba mai mult, va rata Campionatul Mondial din decembrie. Ciuciulete nu se află la prima problemă medicală serioasă a carierei. Pivotul a acuzat probleme care au ţinut-o pe margine în trecut şi la HC Zalău.
Din păcate, de data aceasta a ajuns pe mâna doctorilor, care au operat-o în cursul zilei de luni, la genunchiul drept. Recuperarea va fi anevoioasă, iar Corona Braşov o pierde pentru o lungă perioadă de timp.

Alte articole:   Lebedele pot fi admirate din nou pe lacul Cetății din Făgăraș

„Am sperat cu toţii într-un diagnostic mai blând, dar din păcate avem confirmarea că lucrurile stau astfel, aşa că trebuie să ne lipsim de Georgiana Ciuciulete o perioadă destul de lungă de timp. Normal, asta va cântări în angrenajul echipei, dar nu avem ce să facem, trebuie să ne descurcăm şi în această situaţie. Sperăm cu toţii să nu mai apară accidentări noi şi până la finalul turului să putem să ne bazăm pe toate jucătoarele pe care le avem la dispoziţie”, a spus antrenorul echipei Corona, Bogdan Burcea pentru Prosport.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate