HANDBAL: Corona Braşov a transferat-o pe…Macarena!

HANDBAL: Corona Braşov a transferat-o pe…Macarena!

Handbalista argentiniană Macarena Gandulfo va juca în sezonul 2022-2023 la Corona Brașov!

Jucătoarea, în vârstă de 28 de ani, are un palmares impresionant. Din care se desprind participările alături de echipa națională a Argentinei la patru Campionate Mondiale.

O participare la Jocurile Olimpice de la Rio (2016), la Jocurile Sud Americane și Pan Americane. Iar alături de echipele de club, a jucat trei sferturi de finală în Challenge Cup!

Este de patru ori vicecampioană la Jocurile Panamericane. A câștigat medalia de argint la două ediții a Jocurilor Sud Americane și pe cea de bronz la o ediție a Campionatului Pan American!

Macarena este o jucătoare versatilă, ea evoluând pe pozițiile de inter stânga/ dreapta. Grație experienței ei, la Corona va întări zona centrală, fiind un apărător central puternic.

Între 2013 și 2015 a jucat în Brazilia la formațiile Cascavel do sud și Itapevi Sao Paolo, după care timp de cinci sezoane a evoluat în Spania, la Helvetia Alcobendas și Costa del Sol Malaga. În sezonul 2019-2020 a evoluat pe teritoriu românesc, la CSM Cluj Napoca, iar din 2021 a jucat la clubul francez Le Pouzin HB07.

Citește comunicatul integral aici: https://coronabrasov.ro/2022/07/06/argentiniana-macarena-gandulfo-vine-la-corona-brasov/

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate