Gratuitate pe RAT de la Scripcaru: internet wireless!

Gratuitate pe RAT de la Scripcaru: internet wireless!

internet gratuit autobuze brasovInițiativă mai mult sau mai puțin electorală a primarului George Scripcaru, care este și candidat la europarlametnare.

El a anunțat că Primăria Brașov va achiziționa echipamentele necesare pentru a asigura Internet wireless în autobuzele Regiei Autonome de Transport (RAT) Brașov.

Edilul spune că achiziționarea echipamentelor durează 30 de zile (cu tot cu organizarea licitației), iar în maximum alte 15 zile se va realiza montajul acestora. Scripcaru a precizat că, în prima fază, vor fi montate astfel de echpamente pe 100 de autobuze, care circulă pe rutele principale din municipiu.

Avantajele acestui proiect este creşterea atractivităţii transportului public şi atragerea de noi categorii, în special tinerii.

Alte articole:   Junii Brașovului coboară în Cetate în Duminica Tomii. Programul complet al evenimentelor din Săptămâna Luminată

Prin rețeaua de internet WiFi gratuit se oferă o viteză de 21 Mbps pentru navigare pe internet (căutare adrese, locații de vizitat, ce obiective turistice pot vizita în drum, care este destinația finală), acces si postare informații pe rețele de socializare: Facebook, Twitter și consultarea postei electronice.

Cost estimat este de 3 euro/luna/mijloc de transport, respectiv valoare totală pe anul 2014 este de 5.250 euro fără TVA.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate