Gabi Tamaș, protagonistul unui nou scandal

Gabi Tamaș, protagonistul unui nou scandal
Gabi Tamas, Foto: adevarul.ro

Gabi Tamas, Foto: adevarul.ro

Fundaşul echipei naţionale, brașoveanul Gabi Tamaș, în avansată stare de ebrietate, a spart uşa unui bloc şi a fost luat de poliţişti cu cătuşele…

Serviciul 112 a fost alertat când crăpau zorii zilei de vineri prin informaţia potrivit căreia „un bărbat a provocat distrugerea unei uşi de bloc”, după cum a spus Emilia Mihai, purtător de cuvânt al Poliţiei. Blocul era pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Bucureşti, în apropiere de Piaţa Victoriei, bărbatul era Tamaş şi a fost dus la Secţia 1 Poliţie în cătuşe.

Potrivit unor surse din cadrul FRF, Tamaş sărbătorise din plin la inaugurarea unui bar aparţinând unui prieten. Beat criţă, el a spart cu picioarele uşa blocului, apoi a urcat la primul etaj şi s-a culcat pe scara blocului, spre disperarea locuitorilor şi a femeii de serviciu. Întreaga „incursiune” a apărătorului din echipa naţională a României a fost filmată de camerele de luat vederi ale imobilului.

Alte articole:   Marian Rasaliu (PSD Brașov): „Într-o sesiune parlamentară extraordinară, convocată la inițiativa Grupului PSD din Camera Deputaților, în noua lege privind gestionarea urșilor, cetățenii beneficiază de o protecție suplimentară!”

Tamaş a fost audiat ieri până seara de procurori. La primele contacte cu organele de ordine a întrebat, evident „nerefăcut”: „Unde sunt şi de ce m-aţi adus aici?”. Gabi Tamaş s-a răfuit cu poliţiştii, îmbrâncindu-i şi arătândule semne obscene. „Aşa e el. Când bea, se transformă în alt om”, a spus Florin Manea, impresarul jucătorului.

Interdicţie de a ieşi din ţară!

Gabriel Tamaş trebuia să se prezinte ieri la echipa naţională pentru „amicalul” cu Trinidad Tobago, de ma rţi, 4 iunie, de pe „Arena Naţională”. Selecţionerul Victor Piţurcă a renunţat la serviciile lui şi l-a convocat în locul său pe Dragoş Grigore, de la Dinamo.

Tamaş e acuzat de ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii publice. El a primit interdicţie de a părăsi ţara timp de 30 de zile.

Alte articole:   Peste 4,7 milioane de pensionari erau înregistrați în România în luna iunie

„Domn’ preşedinte, mă las de fotbal. Trec la K1”

Gabi Tamaş este un veritabil recidivist în materie. Pe vremea în care juca la Dinamo, el l-ar fi sunat într-o dimineaţă pe Nicolae Badea, preşedintele de atunci al clubului şi i-a spus: „Domnule preşedinte, vă anunţ că nu mai vin la fotbal. M-apuc de K 1!”. Altădată se spune că l-a chemat pe „secundul” Mihăescu să-i aducă mai multe mii de euro după un chef straşnic la restaurantul preferat, „Million Dollars”.

În vara lui 2011, Tamaş şi Mutu au băut într-un cantonament al naţionalei la un ”amical” cu San Marino şi au fost excluşi din lot. În urmă cu mai mulţi ani, Tamaş a făcut scandal într- un bar din Poiana Braşov, tatăl său fiind pe atunci şeful poliţiei din localitate. De asemenea, el a fost unul dintre protagoniştii scandalului din Olanda, când mai mulţi jucători ai echipei naţionale au petrecut în noaptea de după partida pierdută cu 4-0 de „tricolori” în faţa batavilor.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate