FC Braşov o zdrobeşte pe Unirea Constanța

FC Braşov o zdrobeşte pe Unirea Constanța

FC Braşov a obţinut, astăzi o victorie categorică contra Unirii Constanţa. Stegarii au câştigat cu 9-0 (4-0) şi au reuşit să egaleze scorul campionatului. Meciul a fost unul “fără Istoric”, încă din primele minute galben-negrii reuşind rateze câteva ocazii clare, până la deschiderea de scor, din minutul 5.

Primul care şi-a trecut numele pe tabela de marcaj a fost Adi Chică-Roşă, cu un şut din 10 metri, după o respingere a adversarilor (min. 5). Rareş Lazăr a făcut 2-0 cu un şut de la aproximativ 25 de metri (min. 27). Imediat după, Adi Chică-Roşă a făcut dubla cu un şut din prima în vinclul porţii (min. 29). În prelungirile primei reprize, Milcho Angelov a făcut 4-0, cap, din plonjon, de la marginea careului mic (45+1).

Repriza a doua a început la fel ca prima, şi în primele 6 minute de la reluare deja stegarii au reuşit să înscrie de încă 3 ori. Primul, Daniel Dumbravă, cu capul din careul mic (min. 46). Tânărul Dan Spătaru şi-a trecut şi el numele pe tabela marcatorilor, a înscris din unghi, de la colţul careului mic, la colţul lung al porţii, 6-0 (min. 49). Adi Chică-Roşă şi-a completat hattrick-ul după ce a rămas singur cu portarul, l-a driblat şi a înscris cu poarta goală (min. 51). Apoi un alt junior a reuşit să marcheze, Eduard Lambrinoc a marcat după ce a rămas singur cu portarul (min 72). Pe final şi al 3-lea junior a reuşit să puncteze, Zoran Mitrov a făcut 9-0 după ce a driblat portarul (min. 84).

Dan Alexa: „Am ratat nepermis de mult”

“Un meci la discreţia noastră. Mă supără foarte mult perioada din prima repriză, unde am ratat foarte mult. Ne-am bătut joc de nişte situații monumentale, dar, până la urmă, am suferit pentru că am stat două săptămâni fără niciun meci şi am avut o perioadă în care ne-am antrenat pe sintetic. Dar, la o victorie cu 9-0 nu am ce să comentez. Îmi felicit jucătorii. Le doresc şi lor şi tuturor, sărbători fericite şi liniştite. Au evoluat bine şi mă țin de promisiune, le mai dau o zi în plus liberă. Au fost motivați şi determinați, exceptând câteva situaţii din prima repriză. Mă bucur pentru victorie şi pentru că am trecut pe primul loc. Mergem la Ripensia să păstrăm tonusul bun şi să câştigăm. Am folosit titularii pentru că dacă mai trecea încă o săptămână fără joc nu arătam bine la Ripensia. Am introdus câțiva jucători tineri. L-am debutat pe Vasu, este un jucător născut în 2005 care a crescut foarte mult. Este un băiat foarte inteligent, cu viziune şi serios. Asta deşi multă lume nu credea în el. Mai sunt juniori buni pe care o să-i aduc lângă echipa mare. Florică nu are ritm, a stat foarte mult, din cauza accidentărilor. Este un jucător care mie mi-a plăcut foarte mult la Spartac.”

DAN ALEXA, antrenor FC Braşov

De menţionat şi faptul că în acest meci a debutat pentru FC Braşov şi tânărul Andrei Vasu, la doar 18 ani.

FC Braşov a jucat în formula: Andrei Ureche – Tomislav Sorsa, Ivan Fustar, Tudor Oltean – Sergiu Pîrvulescu (Eduard Lambrinoc min. 54), Dan Spătaru, Rareş Lazăr, Diogo Izata (Luca Florică min. 54), Daniel Dumbravă (Andrei Vasu min. 73) – Adi Chică-Roșă (Alexandru Tudor Saim min. 54), Milcho Angelov (Zoran Mitrov min. 73).

FC Braşov a urcat din nou pe primul loc al seriei de play-out, cu 37 de puncte, şi golaveraj 16-2 după trei meciuri.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate