CGS face angajări la Brașov

CGS face angajări la Brașov

computerPortalul de recrutare Myjob.ro anunta ca peste 100 de posturi sunt scoase la concurs de firma Computer Generated Solutions (CGS).

Compania vrea sa faca angajari in Sibiu si Brasov. Joburile disponibile se adreseaza celor care doresc sa lucreze ca repezentant vanzari.

Compania americana CGS este cel mai mare furnizor de solutii de outsourcing din Romania.Fondata in New York, SUA, in 1984, firma CGS Inc deserveste clienti din America de Nord, Europa, Asia, Orientul Mijlociu si Africa; proiectele companiei implica branduri din Top Forbes 500, precum si cele mai mari firme din IT&C, banking, asigurari ce activeaza pe piata din Romania.

Alte articole:   Restricții de circulație pe strada Poarta Şchei

In tara noastra, CGS acopera intreaga gama de servicii asociate activitatii de contact center: Help Desk, Suport Tehnic, Externalizarea procesului operational (BPO), Achizitia clientilor noi, Customer Care, Fidelizarea & Retentia clientilor .CGS ofera o serie de solutii de front si back-office in 18 de limbi straine, cu aproape 3.000 angajati in locatiile sale din Bucuresti, Brasov si Sibiu.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate