EXCLUSIV Direcția Silvică a deschis o acțiune penală împotriva adiministratorilor Nuba Chalet

EXCLUSIV Direcția Silvică a deschis o acțiune penală împotriva adiministratorilor Nuba Chalet

ISN Entertainment SRL ne-a amenințat că ne dă în judecată pe motivă că am prezentat „neadevăruri” în ceea ce privește modul cum a fost construită și cum funcționează ilegal Nuba Chalet din Poiana Brașov. 

Ne-au cerut să ștergem imediat primul articol pe această temă.

Nuba Chalet (Poiana Brașov), un exemplu cum NU luptă autoritățile împotriva evaziunii fiscale și prevenirea unor tragedii ca la Ferma Dacilor

Pentru că nu ne-am intimidat și ne-au transmis că ar avea avize de funcționare, le-am solicitat să ni le trimită. Nu au făcut-o. În schimb, Primăria Brașov ne-a confirmat că nu există nicio autorizație de consturire sau de funcționare pentru Nuba Chalet. Mai mult, informații publice de la Oficiul de Cadastru arată fără echivoc că Nuba Chalet nu există în acte!  Așa că, după cel de-al doilea articol, administratorii construcției ilegale din stațiunea de interes național Poiana Brașov au trecut la „represalii” și ne amenință cu instanța…

Scandalul Nuba Chalet: Primăria Brașov spune că a sesizat instanța pentru demolarea clădirii ilegale

Am scris că ce s-a întâmplat în Poiana Brașov a afectat un teren forestier, proprietatea statului. Faptul că am avut dreptate, ne confirmă și Direcția Silvică Brașov, în adresa de mai jos.

Instituția constată în 30 ianuarie 2023, cu exact un an înainte de data publicării celui de al doilea articol, neregulile semnalate de newsbv.ro. Următoarea zi, fără să mai tergiverseze lucrurile, sunt sesizate instituțiile de anchetă. Mai mult, se solicită extinderea cercetărilor și pentru alte fapte penale! Până la această oră, procurorii nu au anunțat demararea/finalizarea vreunei anchete.

 

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Whatsapp și Telegram !

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate