Cultură de cannabis în comuna Cristian

descindere-diicot-brasov-cristian12.00  Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru  o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Adrian Constantinescu, Mihai – Gabriel Ciocoiu şi Constantin Orland Vlăducă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în intervalul septembrie – octombrie 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Constantinescu Adrian a pus în vânzare consumatorilor de pe raza judeţului Braşov,  cannabis la preţul de 40 lei/gram iar  în cursul lunii octombrie 2016  a deţinut şi i-a vândut inculpatului Ciocoiu Mihai-Gabriel diferite cantităţi de cannabis la preţul menţionat”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Totodată, în cauză s-a reţinut că la data de 12 octombrie 2016 inculpatul Vlăducă Constantin-Orlando a deţinut, în vederea comercializării, în imobilul situat în localitatea Cristian, judeţul Braşov, unde domiciliază tatăl său iar acesta locuieşte fără forme legale, cantitatea de aproximativ 64,30 kilograme cannabis.

Alte articole:   Scripcaru: „Am trăit să o văd și pe asta: Godină alergând după mine prin cartiere”

8.00 Procurorii DIICOT din Brașov au făcut o razie care a durat mai multe ore în comuna Cristian, unde într-o casă de pe strada Lungă au găsit o veritabilă plantaţie de cannabis.

Oamenii legii au încărcat în saci aproximativ 64 de kilograme cu droguri, iar cel care a pus la punct afacerea cu cannabis este un bărbat care a rfi monitor de schi în Poiana Braşov.

Plantele de cannabis au fost găsite în podul casei, puse la uscat .

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate