Crosul pentru Transplant a fost reprogramat

Crosul pentru Transplant a fost reprogramat

Printr-un comunicat trimis de Spitalul Sf. Constantin Brașov suntem informați următoarele: „Având în vedere solicitările pe care le-am primit în ultimele ore de la persoanele care s-au înscris la Crosul Pentru Transplant, programat duminică, 8 octombrie 2017, precum și avertizările meteorologice (respectiv Cod portocaliu de ploi și temperaturi scăzute), s-a decis reprogramarea evenimentului pentru duminică, 15 octombrie 2017, în aceleași condiții de desfășurare.

De asemenea, în această decizie s-a ținut seamă de solicitările venite din partea părinților, nedorind ca starea de sănătate a copiilor înscriși în competiție să fie pusă în pericol, în vreun fel.

În plus, fiind vorba despre un eveniment caritabil cu strângere de fonduri în beneficiul pacienților care au nevoie de transplant de rinichi, am considerat că acțiunea de strângere de fonduri nu și-ar atinge obiectivul cu un număr redus de participanți, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și se va bucura de mai mult succes la data reprogramată, când vremea se anunță a ne fi mult mai favorabilă.

Odată cu acest anunț, vor fi începute demersurile necesare în vederea reorganizării concursului pentru data de 15 octombrie, iar taxele achitate și înscrierile confirmate își păstrează valabilitatea.

Vom folosi toate canalele de comunicare pentru ca toți cei înscriși să fie informați în legătură cu această modificare.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele cauzate”.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate