Condmag Brașov va absorbi Flowtex Technology din Mediaş

Condmag Brașov va absorbi Flowtex Technology din Mediaş

Conducerea Condmag Braşov, companie controlată de omul de afaceri Gheorghe Călburean, din Mediaş, a convocat adunarea generală a acţionarilor pentru a discuta  fuziunea Condmag cu firma Flowtex Technology din Mediaş, controlată tot de Călburean.

Decizia survine in contextul in care in primele nouă luni, cifra de afaceri a Condmag s-a înjumătăţit, la 75 mil. lei, iar profitul net s-a redus de cinci ori, la 1,6 mil. lei.  Compania depinde în mare parte de contractele oferite de Transgaz Mediaş (TGN) şi de companiile de distribuţie a gazelor naturale.

Speranţele acţionarilor Condmag s-au legat în ultimii ani de proiectul conductei paneuropene Nabucco, însă acesta devine tot mai incert în actualul context de criză, noteaza zf.ro.

Alte articole:   Peste 3 milioane de euro a plătit Nuclearelectrica pentru activele Uzinei R Feldioara

Firma care ar putea fi absorbită de Condmag, Flowtex Technology, se ocupă cu lucrări de instalaţii pentru distribuţia gazelor naturale, distribuţia şi transportul apei potabile, reţele de canalizare şi de irigaţii. Compania a fost implicată în ultimii ani în mai multe proiecte de refacere a infrastructurii de canalizare şi de transport al apei potabile în oraşe din Transilvania, împreună cu compania mamă Dafora şi cu Hidroconstrucţia.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate