Cinci junioare II de la ACS Transilvania Braşov, convocate la loturile naţionale ale României

Cinci junioare II de la ACS Transilvania Braşov, convocate la loturile naţionale ale României

În urma pregatirii si evolutiei excelente de până acum din Campionatele Naţionale, junioarele 2 de la ACS Transilvania Braşov, Ioana Bălăceanu, Ana Dulgheriu, Bianca Lupaşcu, Georgiana Olaru şi Rebeca Necula au fost selectate în loturile naţionale de junioare şi cadete ale României.

Lotul national de cadete participa in aceste zile la Turneul International organizat de Federatia Romana de Handbal la Ramnicu-Valcea. Din lotul national care va infrunta Slovacia, Polonia si Ungaria fac parte si sportivele de la ACS Transilvania Brasov, Olaru Georgiana si Necula Rebeca.

“Ma bucur foarte mult ca avem deja selectionate 5 sportive la loturile nationale. Asta inseamna ca fetele sunt serioase, talentate,  iar la clubul nostru se face treaba de calitate. Sper ca aceste sportive  sa se regaseasca de cat mai multe ori in echipa nationala si sa ne reprezinte cu cinste in infruntarile pe care le vor avea”, a declarat Mariana Tîrcă, antrenoarea echipei de junioare II a Clubului Sportiv Transilvania Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Noi marcaje de orientare pe traseul spre Valea Sâmbetei

Anunţuri mică publicitate