Campania de rebranșări la Tetkron a fost un dezastru

Campania de rebranșări la Tetkron a fost un dezastru

consiliul localNu mai este un secret pentru nimeni că Tetkron SRL, firma care are ca unic acționar Consiliul Local Brașov, este în colaps economic. După cum nu este un secret nici faptul că este o mașină de tocat banii publici.

S-a cheltuit o căruță de bani pentru campania de publicitate pentru imaginea societății de termoficare centralizată. Rezultatul este catastrofal. Conform unei situații realizate de conducerea Tetkron, la solicitarea Adunării Generale a Acționarilor, doar șase apartamente s-au rebranșat! Este vorba despre două locuințe de pe strada  Szelmer Ferencz și câte una pe străzile Prunului, Traian, Înfrățirii și Albăstrelelor.

Pentru că restul instituțiilor de care ni s-a povestit că au revenit în sistem au făcut-o la ordin, nu grație publicității. Și aici vorbim despre săli de sport, școli, grădinițe, bazinul olimpic, căminele studențești și Aula.

Alte articole:   Furnizarea apei, oprită sâmbătă pe două străzi din Brașov, pentru curățarea rezervorului de pe Dobrogeanu - Gherea

CITEȘTE ȘI: 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate