blog-logo

Fără Tetkron viața e pustiu

Fără Tetkron viața e pustiu

sebastian danDe când mă uit la Realitatea Brașov și văd reclama aia cu ce bine e să fii racordat la sistemul centralizat de termoficare îmi fac ochii în cap ca la jocurile mecanice.

Alea în care bagi o fisă, tragi de o manetă și încep să alerge în fața ochilor tot felul de figurine care, la un caz la milion, îți aduce marele câștig.

La fel și cu Tetkronul, SRL-ul ăla de se hrănește din cadavrul CET Brașov. Numai că aici Consiliul Local nu bagă o fisă, bagă câteva sute de miliarde de lei vechi anual, iar norocosul cu încasatul banului e Bepco.

Dom’le, dar cum să nu te înduioșezi cum se milogesc ăștia de la Tetkron să vii înapoi la ei: „Hai, bre, lasă gargara, te racordăm moca, pupa-ți-am portofelul! Uită dreacu că ți-am luat taxe de debranșare și de tăiat caloriferu de-ți mai luai o centrală de apartament. Chiar punem tot la suflet?“.

Alte articole:   Ce spune primarul Allen Coliban despre deschiderea AFI Braşov VIDEO

Iar daca pui botu’, pișcotu’ îl iau tot băieții deștepți: degeaba te racordezi la tetkron, pentru că dacă vecinul nu plătește, iar tu ești cu factura la zi, apelezi la aspirina săracului sau la o plapumă în plus, pentru cei singuri, ca să te încălzești.

Și, cum tot vine Crăciunul, în exclusivitate, vă prezentăm oferta de sărbători a Tetkronului: la preț de apă chioară, la bucătărie va curge țuică fiartă, la robinetul de aerisit caloriferul din sufragerie vin fiert. Cei cu mai multe camere, au opțiunea la vin: roșu sau alb. La baie, vom avea ceai cu rom. Dar, nu uitați, lăsați să curgă preț de cinci minute până când lichidul va avea temperatura potrivită.

Alte articole:   Echipa Arggo Consulting din Brașov creează aplicații flexibile de business pe propria platformă Arggo BPM

P.S. Acest material este un pamflet. Consilierii locali, primarul, viceprimarii și ăia de halesc salarii la tetkron pot să-l citească pe bune!

 

Distribuie dacă îți place!
 1. da” consilierii ăia din comițiunea tetkon, pot să citească tot pe bune?

  Reply
 2. pupa-ti-am portofelul. tie ti. cu doua cratime. 😉

  Reply
 3. crezi matale ca astia de la tetkron numara cratimele???

  Reply
 4. Auzi mai mogule, tu te oftici ca nu te poti bransa. asta este, daca ti-a luat Macedonschi vilă! dara ramaneai la bloc….conectat erai!

  Reply
 5. De o luna jumate s-a oprit apa calda. Sper sa ajunga cei care s-au folosit de banii nostri sa se spele in puscarie cu apa rece! Stati putin, si in puscarie e apa calda la dus !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.