Inundaţiile afectează mai multe localităţi din judeţ

Inundaţiile afectează mai multe localităţi din judeţ

11.00 ISU intervine alături de echipe de la Serviciul de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă şi apa-canal la evacuarea apei din curțile inunțate în cartierul Șchei, ca urmare a unei viituri.

9.45 În această dimineaţă mai mulţi ofiţeri şi subofiţeri intervin în localitatea Teliu, unde evacuează apa din două ferme de bovine.

23.45 „Intervenim si in Prejmer, 10 case si 20 gospodării afectate. Se acționează cu 4 motopompe transportabile si remorcabile si o motopompa de mare capacitate. Se acționează cu 3 motopompe remorcabile si transportabile si o motopompa de mare capacitate capacitate”, au anunţat aproape de miezul nopţii reprezentanții ISU Brașov

Intervenții au fost in Budila, unde 2 case si 15 curti au fost inundate.

Alte articole:   Carnea de pasăre înlocuiește mielul de Paște, în Brașov

20.15  „Se acționează cu trei motopompe remorcabile si transporatbile si o motopompa de mare capacitate”, spune reprezentantul ISU Brașov.

Inspectoratul pentru Situațiide Urgență (ISU) Brașov intervine la această oră în comuna Ormenis pentru înlaturarea efectelor produse de inundatii. Pârâul care trece prin localitate a ieșit din albie.

„Din primele informații ar fi vorba de aproximativ 10 gospodării, dar situatie este in dinamica și datele se schimbă. Se intervine cu 6 șase motopompe transportabile si remorcabile si cu o motopompa de mare capacitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, plt. major Luiza Dănilă.

Foto: arhivă

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate