Biletele RAT valabile 50 de minute, introduse de la 1 iulie

Biletele RAT valabile 50 de minute, introduse de la 1 iulie
Radu Cristian - foto:

Radu Cristian – foto: Andrei Paul

Conducerea Regiei Autonome de Transport (RAT) Brașov ne-a răspuns, în baza unei solicitări pe Legea 544, că, începând cu data de 1 iulie a.c., va pune în aplicare prevederile Hotărârii Consiliului Local nr. 105 din 31 martie 2015.

Respectivul act normativ stabilește, printre altele, faptul că, „valabilitatea călătoriei pe bază de bilet va fi de 50 (cincizeci) de minute de la validare, timp în care călătorul va putea să schimbe vehicule sau linii, să se transbordeze în orice stație și să folosească orice mijloc de transport care aparține R.A.T. Brașov, cu excepția liniei 20”.

Directorul general al R.A.T. Brașov, ing. Cristian Radu, ne-a transmis că „avem acum în obiectiv asigurarea condițiilor tehnice necesare aplicării deciziei Consiliului Local. Astfel, am format echipe de lucru care asigură revizia tuturor validatoarelor din mijloacele de transport în comun, pentru ca aceste aparate să imprime pe bilete ora exactă în condiții cât mai bune de lizibilitate. Am decis ca, încă de acum, la ieșirea în traseu, conducătorii auto să verifice calitatea imprimării efectuate de fiecare dintre cele trei validatoare din autobuz sau troleibuz, orice neregulă urmând a fi remediată pe loc sau în cel mai scurt timp posibil”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Românii stabiliţi în Spania vor putea avea dublă cetățenie. Acordul va fi semnat în iulie

Anunţuri mică publicitate