Baschet : Olimpia CSU Braşov a pierdut din nou, pe teren propriu

Baschet : Olimpia CSU Braşov a pierdut din nou, pe teren propriu

După ce a pierdut acasă cu Satu Mare , Olimpia CSU  Braşov a pierdut din nou pe teren propriu, în confruntarea cu Phoenix Galaţi,  sâmbătă, în cadrul grupei 1-6 a Ligii Naţionale de Baschet Feminin.

Scor final : Olimpia CSU  Braşov – Phoenix Galaţi  76-89 (22-19, 19-24, 22-20, 13-26).

Deşi Olimpicele au jucat mai bine în prima parte a meciului, au fost foarte multe răsturnări de scor, echipele recuperând cu uşurinţă terenul pierdut. Nu acelaşi lucru se poate spune despre ultimele 10 minute, când Olimpia nu a mai reuşit să-şi ajungă din urmă adversara, net superioară în finalul partied.

Au marcat pentru Olimpia CSU Braşov : Pesovic 19 p, Johnson 18, Ghizilă 18, Higgins 11, Webb 10, scrie coronapress.ro.

Alte articole:   Primăria Brașov, bună de plată! 40.000 de lei daune după ce o brașoveancă și-a rupt piciorul într-o groapă!

Echipa braşoveană este în evident pierdere de turaţie, rotaţia în echipă este restrânsă şi din această cauză jucătoarele par obosite. Toată lumea aşteaptă revenirea lui Houser, care se va reintegra în echipă, probabil, peste două săptămâni.

Etapa viitoare a întrecerilor grupei 1-6 a Ligii Naţionale consemnează debutul returului, echipa braşoveană urmând să joace tot acasă, cu U Cluj (miercuri, 8 martie).

Foto: coronapress.ro

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate