Arestat după ce și-a bătut iubita cu ciocanul și a înjunghiat-o

Arestat după ce și-a bătut iubita cu ciocanul și a înjunghiat-o

O tânără a fost la un pas de moarte după ce fostul iubit a înjunghiat-o. Iubirea dintre doi tineri din Brasov s-a transformat in obsesie pentru tânăr, care nu a suportat ideea că se vor despărţi.

In urma cu o luna, fata de 15 ani i-a spus prietenului ei ca vrea sa rupa relatia. Tanarul, foarte gelos, dupa cum spun parintii fetei, o lovise de cateva ori pentru simplul motiv ca si-ar fi salutat colegii de scoala din comuna Sînpetru.

„O tot ameninta ca ea nu trebuie sa mearga la scoala, sa munceassca si sa faca nimic in viata pentru ca o tine el, o ameninta sa nu vorbeasca cu nimeni, nu avea dreptul la Facebook, la viata ei, decat sa vorbeasca cu mama si cu tata, atat, l-am tratat ca si pe copilul nostru”, a delcarat mama tinerei pentru ProTv.

Baiatul o urmarea peste tot si, disperat ca nu mai vrea sa se impace cu el, a abordat-o din nou pe strada cand fata voia sa plece cu autobuzul spre oras.

Alte articole:   Reguli noi de colectare a ambalajelor în zonele turistice

Din primele cercetari se pare ca suspectul a asteptat-o pe adolescenta in statia de autobuz si i-a spus ca o duce el in Brasov. Fara sa banuiasca ce va urma, fata a urcat in masina lui, insa fostul ei iubit a dus-o pe un deal din apropierea localitatii si acolo a ranit-o. A lovit-o cu un cutit si un ciocan. Cand a vazut-o cu trupul si fata pline de sange a dus-o pe adolescenta acasa la o prietena de-a ei, sa-si curate ranile. Spera ca astfel isi va acoperi fapta.

Cand fata a vazut-o plina de sange, a sunat la politie. Tanarul in varsta de 18 ani a fost arestat, iar victima lui se afla la spital cu rani grave. In tot acest timp, o ameninta cu moartea daca va spune ceva. Speriata, prietena adolescentei a sunat insa la politie. Agentii l-au incatusat pe agresor, iar fata a fost transportata la Spitalul de Copii din Brasov si dusa direct la Reanimare.

Alte articole:   Raiffeisen Bank a avut un profit de 390 milioane de lei în primul trimestru din 2024

Minora este socata, are cosmaruri si este foarte agitata, sustine mama ei. Pentru a depasi momentul are nevoie de consiliere psihologica. Acuzat de tentativa de omor, fostul prieten al fetei a ajuns in arest.

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate