Alegeri locale 2016 Brașov: „Țintarul” electoral începe să prindă contur și la Ghimbav

Alegeri locale 2016 Brașov: „Țintarul” electoral începe să prindă contur și la Ghimbav

primaria-ghimbavPentru orașul Ghimbav, unul dintre cele mai bogate din Brașov lu care este o miză pentru dezvoltarea economică a întregii regiuni, nu doar locală, dacă se va construi Aeroprotul, și-au anunțat deja candidaturile trei persoane.

Unul dintre ei este actualul edil în funcție, Dorel Toma, susținut de PSD. Potrivit Curții de Conturi este specialist la tocat banii publici, plătind facturi umflate nejustificat, de s-au luat oamenii cu mâinile de cap.

CITEȘTE AICI: „Minunile“ lui Dorel de la Ghimbav și „Minunile“ lui Dorel de la Ghimbav (2)

Un al doilea candidat este consilierul județean Ionel Fliundra, din partea PNL, om de afaceri. El a mai fost anii trecuți și consilier local la Ghimbav. Este căsătorit, are o fată care s-a măritat anul trecut.

Alte articole:   Ședință deîndată: Consiliul Județean vrea exproprierea terenurilor pentru ocolitoarea mare a Brașovului

Din partea Mișcării Populare este propus Nicolae Nistor, 58 de ani, tehnician de profesie. Este familist convins, are cinci copii, nu a mai făcut niciodată politică. Spune că el vrea să candideze pentru că că ştie foarte bine care sunt problemele urgente ale locuitorilor şi că, după atâţia ani, ghimbăşenii au nevoie de schimbare, necesară şi în plan local, mai ales că au fost prezentate foarte multe nereguli şi nu s-a luat nicio măsură.

CITEŞTE ŞI:

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate