Politica păguboasă a lui Scripcaru pentru candidații PNL

Politica păguboasă a lui Scripcaru pentru candidații PNL

sebastian danAstăzi, conform programului, ar fi trebuit validați candidații liberalilor pentru postul de primar al municipiului Brașov și la șefia Consiliului Județean, Adrian Oprică, respectiv Adrian Veștea.

Numai că, în loc să fie validați, la solicitarea primarului George Scripcaru, membrii Biroului Executiv Județean al PNL „au luat act” de candidaturile lor. Adică un fel de n-ar mai fi, iar cei doi liberali mai au de așteptat până când vor primi „OK-ul” de la nivel central.

Tergiversările de a stabili un candidat continuă, în schimb, în teritoriu. Astfel, la finalul ședinței, s-a tranșat chestiunea în cauză pentru Ghimbav, după un discurs destul de tăios al consilierului județean Ionel Fliundra, care a fost votat până la urmă și a anunțat că renunță la funcția de coordonator zonal pentru a se concentra pe lupta pentru Primrăia Ghimbav.

Alte articole:   503 persoane testate pozitiv, izolate la domiciliu, 750 în carantină, la Brașov

Însă, la Săcele, PNL deja este cu mai multe picioare în groapă. Acolo totul ar trebui tranșat după ce se face un sondaj, adică o întârziere de cel puțin încă o lună. Și acolo, ca și la Brașov, erau șase candidați. Dacă la Brașov acest lucru nu va avea repercusiuni, pentru că Adrian Oprică a fost desemnat în urma retragerii contracandidaților, la Săcele este previzibil deja dezastrul.

Sunt deja șase tabere în interiorul PNL, iar nominalizarea unuia sau a altuia va duce, pe de o parte, la scindarea formațiunii în mai multe grupulețe, pentru că cei mai vocali dintre candidați vor pleca la alte partide: Mișcarea Populară, ALDE, UNPR etc., care stau la cotitură și așteaptă să culeagă candidați de valoare. Nici cei care rămân în partid nu vor trage în campania electorală a unui candidat cu care au concurat.

Alte articole:   1145 cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore. 60 de cazuri depistate la Brașov

Deși este cunoscut ca dictator la partid, George Scripcaru a lăsat PNL să cadă în vrie, interesat să-și rezolve problemele personale, pe de o parte, iar pe de altă parte să confiște pe cât posibil vechiul PNL în interesul fostului PDL.

Deocamdată, acesta este începutul unei campanii care, pe fondul destructurării clasei politice de către DNA, se anunță la baionetă și foarte dură.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. DA, analiza cu subiect si predicat. Da-i bataie Dane!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate