Dăruiește Speranță copiilor cu autism!

Dăruiește Speranță copiilor cu autism!

Susține campania de redirecționare a 2% din impozitul pe venit

autism brasov

Direcționează 2% din impozitul tău pe venit către Asociația “Rază de Speranță” și peste 60 de copii și tineri cu autism se vor bucura de sprijinul tău! Susține o cauză umanitară fără să te coste nimic! Până pe 25 mai binele nu costă!  Asociația “Rază de Speranță” ne  invită să fim și în acest an alături de beneficiarii lor prin susținerea campaniei de redirecționare a 2% din impozitul pe venit pentru susținerea programelor terapeutice de specialitate.

Astfel, cei peste 60 de beneficiari ai organizației, copii și tineri cu autism, au nevoie în continuare de susținerea, încrederea și prietenia noastră!

Orice contribuabil persoană fizică poate să direcționeze către un ONG 2% din impozitul pe venit platit de el (care ar ajunge, altfel, la bugetul statului). Acest lucru se poate realiza foarte simplu, prin completarea unui formular standard. Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nici o cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv.

Datorită sprijinului continuu din partea comunității brașovene am reușit să realizăm proiectul “Centrul de resurse educaționale și terapeutice <Rază de Speranță>”, unde am creat prin generozitatea sponsorilor noștri, un centru adecvat pentru derularea activităților organizației:

– evaluare și supervizare personalizată

– coordonarea planului de interventie personalizat și notarea evoluției copilului în urma terapiei de recuperare

– terapie ABA

– terapie ocupațională

– socializare

– kinetoterapie și terapie prin mișcare

– logopedie

– terapie 3C

– aquaterapie

– formare și training pentru specialiști, părinți, voluntari și cadre didactice”

Echipa Asociației “Rază de Speranță”, formată din 22 de  specialiști în psihologie, psihopedagogie și kinetoterapie, oferă servicii pentru peste 60 de beneficiari, copii și tineri diagnosticați cu tulburări din spectrul autist.

Asociația “Rază de Speranță” în cifre, în anul 2015:

  • 67 de beneficiari
  • 41 copii sustinuți zilnic în terapie
  • 40 familii consiliate
  • 100 cadre didactice instruite
  • 1200 persoane au redirectionat 2% din impozitul pe profit către organizația noastră (pentru anul fiscal 2014).

Mai multe detalii pe site-ul organizatiei www.razadesperantabrasov.ro

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate