Aproape 500 de intervenţii ale Ambulanţei Braşov şi SMURD în 24 de ore

Aproape 500 de intervenţii ale Ambulanţei Braşov şi SMURD în 24 de ore

Noapte plină pentru reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), Unitatea de Primire Urgenţe (UPU),  Inspectoratului Judeţean de Jandami (IJJ), Poliţia Locală şi Poliţia TF.

În ultimele 24 de ore Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Serviciul de Ambulanță Brașov au avut 470 de intervenţii.

Astfel, paramedicii de la SMURD au intervenit la 280 de cazuri, majoritatea fiind pe partea medicală.

În acelaşi timp personalul medical de pe ambulanţă a intervenit la 190 de solicitări, iar 48 de persoane au fost transportate la spital. Din fericire, nu au fost cazuri grave. O singură persoană a ajuns la spital cu degerături.

Alte articole:   Sfânta Lumină de la Ierusalim va fi adusă la Braşov de jandarmi

De asemenea, reprezentanţii ISU împreună cu echipajele IJJ, ale IJP şi ale SAJ, au ridicat, luni noapte, de pe străzile din municipiul Braşov 26 de persoane, care au fost transportate la Centrul pentru persoane fără adăpost, două trecând întâi pe la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

„În ultimele 24 de ore, 26 de persoane au fost transportate la centrele de adăpost din Braşov. De asemenea, 2 persoane au fost transportate la Unităţile de Primiri Urgenţe”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Temperaturile tot mai scăzute înregistrate în ultimele zile la Brașov au adus un număr de 22 de oameni ai străzii, doar sâmbătă,  la Centrul Rezidenţial pentru Persoane fără Adăpost.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate