Copiii drogaţi şi abuzaţi sexual de reţeaua de proxeneţi din Braşov cer daune morale de până la 10.000 de euro

Copiii drogaţi şi abuzaţi sexual de reţeaua de proxeneţi din Braşov cer daune morale de până la 10.000 de euro

Horațiu Rus. Foto: LibertateaMinorii abuzaţi de reţeaua de proxeneţi din Braşov, din care făcea parte medicul cardiolog braşovean, Horaţiu Rus (43 de ani), zis Stela cer daune morale, pentru chinurile suferite. Traumele psihice suferite de aceşti copii aduc în discuţie daune cuprinse între 5.000 şi 10.000 de euro, potrivit evz.ro. 

Procurorii au stabilit, după audierea copiilor, că medicul a întreţinut relaţii sexuale de tip homosexual cu doi dintre pacienţii săi, aflaţi sub tratament, exercitând asupra lor o violenţă psihologică. De asemenea, procurorii DIICOT au decis, ieri, trimiterea în judecată a nouă persoane în acest dosar: proxeneţii şi clienţii acestora. Copiii cer daune morale, pentru chinurile la care au fost supuşi, între 5.000 şi 10.000 de euro.

Reamintim că mai mulţi băieţi erau drogaţi, agresaţi şi şantajaţi de către capii grupări de proxeneţi şi că ororile aveau loc într-un bordel clandestin, Club V, destinat comunităţii gay din Braşov. Clienţii VIP ai reţelei plăteau sute de euro pentru o partidă de sex cu unul dintre băieţi, iar tartorii copiilor erau Ferenc Dodo, zis Feriboata, Daniel Măciucă, zis Sevastiţa şi Valentin Lazarovici, zis Nicola. În plus, ancheta a dezvăluit că minorii erau recrutaţi dintre fugiţii de acasă şi care stăteau în gara şi parcurile din Braşov, sau care erau din familii sărace.
Monorii erau evaluaţi mental înainte de racolare

Un martor cu identitate protejată a declarat că Ferenc Dodo apela la un psihiatru căruia îi împărtăşea punctele sale de vedere vizavi de fenomenul orientării homosexuale la minori şi transsexuali. El l-a rugat pe acesta să evalueze starea mentală a mai multor copii racolaţi şi să îi răspundă la întrebarea dacă sunt capabili să facă prostituţie. Psihologii au arătat că băieţii erau la limita dezvoltării din punct de vedere psihologic a unei persoane care trece de la adolescenţă, la maturitate.


Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate