Concursul EcoMarathon și competiția Cupa de Os au loc în weekend pentru iubitorii sportului

Concursul EcoMarathon și competiția Cupa de Os au loc în weekend pentru iubitorii sportului

Brașovenii care doresc să parcurgă în fugă sau la pas Bucegii şi dealurilor învecinate sunt invitați să ia parte la „Cupa de Os“ din Valea Mălăieşti şi concursul de Alergare Montană „EcoMarathon” din Moeciu de Sus. Ambele evenimente sportive adresate sportivilor amatori din țară și din străinătate se vor desfășura mâine, pe o vreme bună, precum speră și organizatorii.

,,Istoria şi Muntele sunt coordonatele care pun pe harta turistică a României, Râşnovul şi Trecătoarea Branului. Primăria Râşnov susţine competiţiile tradiţionale pentru iubitorii Bucegilor, însă este dispusă să sprijine şi evenimente turistice şi sportive care se încadrează într-o promovare de calitate a zonei, aşa cum este EcoMarathon-ul de la Moeciu de Sus şi Fundata”, a declarat Adrian Veştea, primarul Râşnovului, pentru bzb.ro.

Cupa de Os din Valea Mălăieşti este una dintre cele mai vechi competiţii sportive de schi alpin pentru amatori din România. Anul acesta se află la a 29-a ediţie și va aduna iubitori ai muntelui din Braşov, Bran, Zărneşti, Predeal, Buşteni şi alte localităţi învecinate Bucegilor, precum şi din Bucureşti sau Ploieşti.

Alte articole:   Handbal feminin: Corona Brașov se salvează de la retrogradare!

Pe de altă parte, a treia ediţie a concursului de alergare montană „Eco.Marathon” va aduce la start concurenţi din 20 ţări, din Europa, Asia şi America.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate