Neculaie vrea să-i dea afară pe Majernik și Hadnagy după „blatul“ cu CFR Cluj

Neculaie vrea să-i dea afară pe Majernik și Hadnagy după „blatul“ cu CFR Cluj

Patronul echipei FC Brașov, Ioan Neculaie, are de gând să îi dea afară pe jucătorii Peter Majernik și Attila Hadnagy. Cei doi au avut evoluții suspecte în meciul pierdut marți, de „stegari”, la CFR Cluj (scor 0-1), când brașovenii au fost acuzați de blat.

Jucătorul Atilla Hadnagy s-a remarcat la partida din Gruia, după ce a respins mingea cu ambele mâini, în propriul careu. De cealaltă parte, Peter Majernik a gafat nepermis la golul marcat de de grecul Pantelis Kapetanos, respingând aiurea un balon la care a avut prim-planul.

Supărarea patronului Ioan Neculaie este astfel foarte mare și are de gând să-i concedieze pe cei doi. În plus, afaceristul garantează că Hadnagy și Majernik vor dispărea din fotbalul românesc.

„Ştiu ce aluzii s-au făcut în cazul lor. Cred însă că în capul lui Hadnagy a fost întuneric total, nu cred că-i putem acuza de nimic. Nu cred că ar îndrăzni cineva să facă aşa ceva la echipa mea. La întunecimea minţii lui mă aştept la orice. Şi pe urmă, după ce-a făcut ce a făcut, s-a mai dat şi accidentat, şi-a căutat el circumstanţe atenuante să iasă probabil din gura antrenorului. Părerea mea este că nici nu o să îi mai vedeţi pe ăştia doi prin fotbalul românesc. Părerea mea, acum rămâne să stabilească antrenorul Ionuț Badea”, a spus Neculaie la Digi Sport.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Handbal feminin: Corona Brașov se salvează de la retrogradare!

Anunţuri mică publicitate