Martie, „Luna Muzicii de Cameră“ la Filarmonica Braşov

Martie, „Luna Muzicii de Cameră“ la Filarmonica Braşov

Începând de astăzi, în fiecare zi de joi, artiştii Filarmonicii Braşov invită toţi melomanii la o nouă serie de spectacole de excepţie, menite să umple sufletele de bucurie.

Seria de evenimente muzicale se deschide în această seară, de la ora 19.00, la Cercul Militar, cu un spectacol segmentat în două părţi, care îi va avea ca invitaţi pe Horia Mihail şi pe cei de la Cvartetul „Gaudeamus“, ce împlinesc anul acesta 25 de ani de activitate. Acest prim concert marchează şi începutul turneului naţional al violoncelistului Horia Suma – „Vă place Bach?“, scrie bzb.ro.

În spectacolul programat pentru 8 martie, braşovenii îi vor putea asculta pe soliştii din Ansamblul de suflători al Filarmonicii „Moldova“ şi pe cei din „Trio Contraste“, care vor interpreta lucrări din W.A. Mozart,Ch. Gounod, Pietro Mascagni, G. Rossini, Nino Rota şi alţii.

Luna Muzicii de Cameră continuă apoi cu spectacolul din 15 martie, în cadrul căruia melomanii îl vor putea asculta pe braşoveanul Anton Niculescu – violoncel şi pe craioveanul Mihai Ungureanul – pian, dar şi pe cei din Cvintetul „Sinenomine“.

În ultima săptămână a evenimentului grandios, la spactacolul din 22 martie, pe scenă vor urca Cvartetul „Transilvan“ din Cluj, Florin Ionescu Galaţi – vioară şi Corina Ibănescu- pian.

Un bilet costă 20 de lei pentru adulţi sau 10 lei pentru pensionari, elevi şi studenţi.

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate