VIDEO Concertul extraordinar al lui Demis Roussos s-a anulat

VIDEO Concertul extraordinar al lui Demis Roussos s-a anulat

UPDATE 23 martie 2012 Organizatorii turneului lui Demis Roussos anunță că acesta nu va mai susține concertul din Brașov din luna aprilie, din cauza unor probleme de ordin medical. Veste bună însă pentru cei care au cumpărat bilete pentru concert: îşi pot recupera banii în perioada 23 martie – 1 mai 2012, de la casa de bilete de unde le-a ridicat.

1 martie Celebrul cântăreţ Demis Roussos revine în România, în luna aprilie, pentru un turneu naţional, care va include un concert şi la Braşov. Turneul său va începe în 1 aprilie în Timişoara, apoi va concerta la Iaşi şi în Sibiu, urmând ca artistul să-şi încheie turneul naţional pe 7 aprilie, la Patinoarul Olimpic din Braşov.

Alte articole:   LIVE Conferința gratuită antidrog - P.A.S. Protejează, anticipează, salvează, la Brașov

Cu o carieră impresionantă de peste 44 de ani, milioane de discuri vândute în întreaga lume şi serii de concerte greu de contorizat pe toate continentele, Demis Roussos a reuşit să cucerească inimile fanilor de pretutindeni. În concertul pe care urmează să-l susţină la Braşov, cântăreţul va interpreta şi melodiile care l-au transformat în idol pentru mai multe generaţii: „Dinata Dinata“, „Goodbye my love goodbye!“ sau „My friend the wind“.

Biletele la concert se pun în vânzare de la 1 februarie.

Prețul biletelor:

Parter – Sector B – Pret: 250 lei
Parter – Sector E – Pret: 200 lei
Parter – Sector H – Pret: 150 lei
Peluza 1 – Sector D – Pret: 100 lei
Peluza 1 – Sector E – Pret: 50 lei

Alte articole:   LIVE Conferința gratuită antidrog - P.A.S. Protejează, anticipează, salvează, la Brașov

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=UxuPYJwOycQ&version=3&hl=ro_RO]

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate