VIDEO Percheziții la videochat-uri în Brașov

VIDEO Percheziții la videochat-uri în Brașov

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Galați au efectuat joi, 8 iulie, 21 de percheziții domiciliare, în municipiile Brașov și Galați, la persoane bănuite de evaziune fiscală în formă continuată, a informat Poliția Română într-un comunicat.

IGPR precizează că în perioada 2017 – 2021 mai multe societăți comerciale, care își desfășoară activitatea în municipiul Galați, ar fi angajat persoane fizice pentru prestarea de activități de videochat, în locații special amenajate, fără ca veniturile realizate să fie înregistrate, în totalitate, în evidențele contabile.

Autoritățile informează că la percheziții au fost descoperite și ridicate 96 de sisteme de calcul, telefoane mobile și suporturi de stocare a datelor, care ar conține informații rezultate din activitățile ilegale desfășurate, precum și 23.000 de lei.

Alte articole:   Preşedintele Uniunii Crescătorilor de Păsări din România: Avem ouă suficiente pentru sărbătorile pascale și la prețuri rezonabile

Prejudiciul parțial stabilit se ridică la aproximativ 2,5 milioane de lei. 11 persoane sunt cercetate de polițiști pentru infracțiunea de evaziune fiscală în formă continuată. La acțiune, au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Galați, se mai arată în comunicat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate