VIDEO Lucrările de pe Varianta Săcele se apropie de final

VIDEO Lucrările de pe Varianta Săcele se apropie de final

Asfaltările de pe Varianta Săcele se apropie de final, anunţă DRDP Braşov.

Lucrările de reparaţii pe Ocolitoarea Săcele, începute în urmă cu mai bine de o lună, sunt aproape finalizate.

Potrivit reprezentanților DRDP Brașov, drumarii au reparat o suprafață de 30.000 de mp de carosabil, iar în acest moment se lucrează la refacerea marcajelor rutiere.

Lucrările de reabilitare rutieră au vizat și lărgirea sensului giratoriu de la Gârcini, jud. Brașov, iar de-acum camioanele se vor putea încadra mai ușor în intersecție.

Totodată, drumarii au reconfigurat intersecția de la intrarea dinspre Tărlungeni și au creat o bandă suplimentară de încadrare pentru mașinile care vin de pe drumul județean.

Alte articole:   Trafic îngreunat, din cauza ploii, pe DN11

Asfaltările de pe Varianta Săcele se apropie de final. În total am reparat o suprafață de 30 000 de m2. În acest moment lucrăm la refacere marcajelor rutiere. Lucrările au vizat și lărgirea sensului giratoriu de la Gârcini. Acum camioanele se vor putea încadra mai ușor în intersecție. A fost reconfigurată și intersecția de la intrarea dinspre Tărlungeni. A fost creată o bandă suplimentară de încadrare pentru mașinile care vin de pe drumul județean”, a transmis DRDP Braşov.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate