Viceprimarul Rusu, despre „Dosarul Amural”: Nu eu am dat avizele, iar DNA îi cercetează pe Coliban și pe Boghiu

Viceprimarul Rusu, despre „Dosarul Amural”: Nu eu am dat avizele, iar DNA îi cercetează pe Coliban și pe Boghiu

La ultima ședință a Consiliului Local Brașov, la final, primarul Allen Coliban a încercat să arunce pisica împuțită din „Dosarul Amural” în curtea viceprimarului Sebastian Rusu.

Asta în pofida tuturor evidențelor și documentelor pe care și Curtea de Conturi le-a întocmit, unde se arată negru pe alb că întreaga tărășenie a fost coordonată și avizată de viceprimarul Flavia Boghiu.

Cu privire la Catacombele Brașovului, bugetul local a fost păgubit cu suma de 132.575 lei. Accesul în Catacombele Brașovului a fost permis Asociației Amural de către viceprimarul Flavia Boghiu, persoană cu care această asociație a schimbat mail-uri și în biroul căreia au fost văzuți de nenumărate ori reprezentanții Amural. Curtea de Conturi reține că eu, în calitate de viceprimar, am formulat o plângere adresată D.N.A.- D.T. Brașov, care face obiectul dosarului 91/P/2021.

Acest dosar inițial a fost clasat, iar ulterilor, în urma plângerii împotriva soluției de clasare, întocmită de către subsemnatul, dosarul a fost redeschis, Tribunalul Brașov confirmând măsura redeschiderii urmăririi penale cu mențiunea că printre persoanele cu privire la care urmează să se efectueze cercetări se află nu doar Boghiu Flavia, ci și Coliban Allen”, a precizat Sebastian Rusu într-o conferință de presă.

Curtea de Conturi, despre Afacerea Amural: calculul prejudiciului s-a realizat parțial

Coliban, Boghiu și USR au pus batista pe țambal în Afacerea Amural

Camera de Conturi confirmă: Catacombele Brașovului, o afacere ilegală a administrației USR cu Amural

 

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate