Ce vedete ar putea urca pe scena din Piața Sfatului de 1 Decembrie și Revelion

Ce vedete ar putea urca pe scena din Piața Sfatului de 1 Decembrie și Revelion

Primăria Brașov a pregătit și anul acesta un program special pentru cei care vor petrece 1 Decembrie și Revelionul în Piața Sfatului.

Municipalitatea a prezentat o listă cu vedetele care ar putea concerta în Piața Sfatului, în seara de 1 Decembrie, cât şi în noaptea de Revelion.

Astfel, printre vedetele care ar putea urca pe scena din Piaţa Sfatului sunt Ştefan Bănică jr., Irina Rimes, Delia, Carla’s Dream, Smily, Loredana, Inna, Flavius şi Linda Teodosiu, Antonia, Bere Gratis, Vank, Holograf, Direcţia 5, Lora, Phoenix, Andreea Bălan, Feli Donose, Tudor Chirilă, Corina Chiriac, Cornelia şi Lupu Rednic, Maria Dragomiroiu, Maria Cârneci, Cosmina Adam, Veta Biriş, Laura Lavric, Dinu Iancu Sălăjean, Nicolae Furdui Iancu.

Deşi tradiţia aprinderii iluminatului festiv pentru Braşov, oraş din poveste, era în 6 decembrie, anul acesta, având în vedere că sărbătorim 100 de ani de la formarea României Mari, Municipalitatea a luat decizia ca acest eveniment să se desfăşoare în data de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, când se aniversează 100 de ani de la unirea Transilvaniei cu România.

Alte articole:   Puiul de delfin născut în captivitate la Delfinariul Constanţa a murit subit

1 Decembrie: Spectacole de muzică folclorică

Conform documentației aferente caietului de sarcini, între orele 12.00 şi 15.30 se vor desfăşura manifestările dedicate Zilei Naționale: un concert al Fanfarei Academiei Forţelor Aeriene „Henry Coandă”, spectacole folclorice, în care să fie implicaţi, cel puţin Junii Braşovului, Liceul de Muzică Tudor Ciortea, Şcoala Populară de Artă, Grupul Anatoly, Ansamblul de dansuri germane „Korona” Braşov, Ansamblul de dansuri maghiare „Buzavirag” Braşov, Ansamblul de dansuri al comunităţii elene din Braşov, un solist renumit de muzică populară, dar şi coruri şi ansambluri folclorice din judeţul Braşov.

Tot de Ziua Națională a României, între orele 17.00 – 20.00, va avea loc aprinderea iluminatului festiv, în cadrul căruia vor concerta minim 2 artişti sau trupe de notorietate, contractați de firma care câştigă licitaţia.

Alte articole:   Titularizare: Primele rezultate la proba scrisă a examenului vor fi afişate astăzi

De asemenea, inscripția „BRAȘOV” de pe Tâmpa va fi iluminată în roșu, galben și albastru, iar intrarea la muzeele brașovene va fi gratuită.

6 Decembrie: Narcisa Suciu, Madrigal sau Ştefan Hruşcă

De Sfântul Nicolae, în 6 decembrie, în Piaţa Sfatului vor fi concerte de colinde românești și internaționale. Vor concerta minim 5 artişti/formaţii/grupuri vocale/coruri, iar cel puţin un artist să fie de notorietate, pe lista disponibilă în caietul de sarcini fiind amintite nume precum Narcisa Suciu, Corul Madrigal, Ştefan Hruşcă, Marius Ciprian Pop, Distincto sau Ioana Novac.

15 Decembrie: Venirea lui Moș Crăciun

În 15 decembrie, tot în Piața Sfatului, va fi un eveniment dedicat copiilor, între orele 11.00 – 13.30. Va fi un spectacol de teatru de păpuşi, concerte susţinute de formaţii consacrate și venirea lui Moş Crăciun cu sania trasă de reni.

Alte articole:   Un tânăr de 22 de ani, noul adjunct comandant la Secția de Pompieri Victoria

Revelion în Piața Sfatului

Petrecerea de Revelion va începe în Piaţa Sfatului de la ora 22.30 şi se va încheia la 0.30.

Conform caietului de sarcini, pe scenă vor urca minim 3 artişti/trupe, din care un nume va fi de notorietate maximă.

În acest an, luminițele Crăciunului vor ajunge pe mai multe străzi din oraș, iar bradul din Piaţa Sfatului va arăta deosebit.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate