UNPR Brașov, pulverizat și făcut anexă la PDL

UNPR Brașov, pulverizat și făcut anexă la PDL

Deputatul UNPR Valeriu Steriu a fost trimis la Brașov să-i potolească pe progresișii locali care chiar credeau că sunt membrii unui partid „pe bune“, unde au dreptul să aleagă și să fie aleși, cum scrie la Constituție.

Nu a fost să fie așa, pentru că munca celor din teritoriu est folosită doar penbtru a face jocurile politice la București. Steriu a preluat conducerea filialei UNPR Braşov despre care nu avea habar că există până când a călcat în oraș.

Radu Bădiţă a fost detronat, dar i s-a oferit un post de președinte executiv, post de pe care i s-a interzis să candideze la funcția de primar, ca nu cumva să-l concureze pe George Scripcaru (PDL). Cu această ocazie a fost reșapat și  Mihai David, fost consilier local PSD ajuns prim-vicepreşedinte la UNPR Brașov, dar afară din partid după ce și-a urmărit interesele personale: afacerea BEPCO – termoficarea Brașovului și obținerea de la PDL a funcției de șef al Hidroelectrica.

Valeriu Steriu a explicitat politica de iepure politic al PDL: „ Pregătim listele de candidaţi la primării acolo unde nu există uncandidat din partea PDL şi listele separate pentru consilierii locali şi judeţeni“, a spus Steriu, care a mai precizat că UNPR nu va avea un candidat la Primăria Braşovului, dar că la Consiliul Judeţean nu exclude posibilitatea susţinerii unui candidat independent. Această afirmație vine și susține zvonul potrivit căruia independentul Nicolae Țucunel va fi susținut de PDL, că a pus-o foarte clar tot Steriu: UNPR trebuie să susțină candidatul PDL, dacă acest există. De aici, alte două chestiuni: fostul șef al UNPR, Constantin Arișanu, a fost făcut de râs, pentru că a fost lansat în cursa pentru funcția de președinte al Consiliuluil Județean, din partea progresiștilor și a fost tras pe linie moartă fără vreo explicație logică. Un alt independent, Dumitru Ioan Puchianu, care se vedea susținut de PDL, a fost iar înșelat de PDL și George Scripcaru (dacă vă aduceți aminte episodul de la alegerile trecute când se plângea că materialele lui de campanie electorală au fost arse de proprii lui colegi…).

 

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate