Unde ne putem relaxa, în acest weekend, la Brașov?

Unde ne putem relaxa, în acest weekend, la Brașov?

Sâmbătă suntem așteptați la târgul volant cu produse tradiționale din Piața Unirii. Tot sâmbătă putem merge la a doua ediție a evenimentului Șezătoarea de acasă, de la Codlea. Să nu uităm de festivalul Vin la munte, care va fi deschis sâmbătă și duminică, iar intrarea costă 80 de lei pe zi. În desfășurare, până duminică, este și LYNX Festival, un eveniment care prin documentare și expoziții de fotografie aduce natura mai aproape de publicul larg. Mai găsiți bilete doar la fața locului, întrucât rezervările online gratuite s-au epuizat. Avem și un festival de film american organizat în premieră la Castelul Bran. În plus, mai putem lua parte în weekend la spectacolele de la Sică Alexandrescu, Operă, Filarmonică sau Reduta, iar DJ-i cunoscuți vor întreține atmosfera în cluburi.

SÂMBĂTĂ

14.00, Piața Sfatului – DJ Set, New Talent Tur, suntem așteptați să experimentăm atmosfera de festival

18.00, Biserica Neagră – concert de orgă Ursula Philippi

18.30, Opera Brașov – spectacolul IL Trittico

19.00, Bastionul Țesătorilor, spectacolul Stația 13, după piese scrise de I.L. Caragiale

19.00, Teatrul Sică Alexandrescu – piesa Moartea accidentală a unui anarhist

 

DUMINICĂ

19.00 – Teatrul Sică Alexandrescu, spectacolul ARTĂ

 

ALTE EVENIMENTE

American Independent Film Festival (AIFF) revine pentru a 8-a ediţie cu cele mai recente şi mai apreciate producţii independente realizate în SUA, care vor putea fi văzute între 7 şi 13 iunie la Bucureşti şi, în premieră anul acesta, în cadrul magic al Castelului Bran, pe 7 şi 8 iunie. AIFF 8 organizează pentru prima oară în istoria festivalului şi a Castelului Bran proiecţii de filme în premieră, la lăsarea serii, în curtea castelului.

A doua ediție a LYNX Festival va avea loc în perioada 4-9 iunie. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Toate rezervările online au fost epuizate, bilete se mai găsesc doar la Cinema Astra, locul de desfășurare al fetsivalului. LYNX este un festival care prin documentare și expoziții de fotografie aduce natura mai aproape de publicul larg.

Sâmbătă, de la ora 9 la 15 suntem așteptați la târgul volant cu produse tradiționale din Piața Unirii. În târgurile volante se comercializează următoarele categorii de produse de la producători locali: fructe și sucuri din fructe, legume de sezon, produse apicole, produse lactate, produse de panificație și patiserie tradiționale, flori la ghivechi, precum și multe alte produse. Vom desfășura ateliere pentru copii, vom organiza tombole și multe alte surprize, vom acorda cărți gratuite și vom dona sau schimba jucării.

Să nu uităm de Festivalul Vin la Munte, care va avea loc la hotelul de lângă Gara Brașov. O zi de acces costă 80 de lei de persoană, iar programul de vizitare va fi sâmbătă, 8 iunie între orele 12:00-21:00, iar duminică, 9 iunie, între orele 12:00 – 18:00. Peste 90 de crame, masterclass-uri, conferințe și lansări de carte. Toate acestea construiesc o nouă ediție a Festivalului „Vin la Munte”.

„Ia-ți cămașa de valoare și hai la aniversare!”. Așa sună invitația la „Șezătoarea de acasă”, ediția a II-a, din 8 iunie. Evenimentul organizat de familia Adam, meșteri populari din Țara Făgărașului, va avea loc în „Parcul cu soare” din municipiul Codlea. Cu această ocazie, straiele purtate de participanți vor fi prezentate într-o scurtă paradă, după care va fi întinsă „Hora mare” pe Promenada Codlea.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate