Unde ne putem relaxa în acest weekend?

Unde ne putem relaxa în acest weekend?

Proiecții de filme, teatru, concerte în cluburi, spectacole, operă, festivaluri. De toate acestea avem parte în weekend, la Brașov și în împrejurimi.

În această seară, de la ora 18.00, suntem așteptați la Biserica Neagră, la concerte de muzică de orgă. La Cinema Astra, tot de la ora 18.00, vor fi proiecții de filme întrucât încep Zilele Filmului German.

La Opera Brașov avem, de la ora 18.30, concertul „Vibrație pentru visare”, iar de la ora 19.00, la Teatrul Sică Alexandrescu, spectacolul „Doi pe o bancă”. Ziua de sâmbătă o putem încheia în club. De la ora 22.00, la Kruhnen Musik Halle, vom avea un concert destinat persoanelor majore, marca Bad and Boujee.

Duminică dimineața putem merge cu cei mici la Teatrul Arlechino. Acolo, de la 10,30 va fi spectacolul „Muzicanții din Bremen”. Duminică seara, de la ora 17.00, la Opera Brașov este programat concertul pentru copii „Aventuri cu domnul Goe”.

Tot de la ora 5 după-amiza începe ediția din acest an a celebrului festival Musica Barcensis, cu un concert organizat în comuna Cristian. De la ora 19.00, la Teatrul Sică Alexandrescu va fi pusă în scenă piesa „Grădinile Groazei”.

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate