Un restaurant din Prahova strânge fonduri pentru reconstrucția pensiunii Ferma Dacilor

Un restaurant din Prahova strânge fonduri pentru reconstrucția pensiunii Ferma Dacilor

Se strâng fonduri pentru reconstrucția Fermei Dacilor. În spatele acestei acțiuni se află un restaurant din Prahova.

Strângere de fonduri pentru reconstrucția pensiunii Ferma Dacilor, locația care a fost mistuită de flăcări, unde opt persoane și-au pierdut viața. Unul dintre cele mai populare restaurante din Prahova a decis să pornească o astfel de acțiune.

În timp ce Cornel Dinicu se află în arest, un restaurant din Braşov a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru reconstrucția Fermei Dacilor. Evenimentul de strângere de fonduri a fost publicat pe rețeaua de socializare Facebook.

Tupeu uriaș după incendiul de la Ferma Dacilor în care opt oameni și-au pierdut viața. Un eveniment de strângere de fonduri pentru pensiunea din Tohani a fost publicat pe platformele online, scrie Realitatea.net.

Alte articole:   Peste 30 de milioane de euro pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă din Săcele. Listra străzilor

Evenimentul a fost creat de unul dintre cele mai populare restaurante din Prahova.

În descrierea postării este menționat faptul că pensiunea care a ars după suprasolicitarea instalației electrice merită un nou început. Este atașat, bineînțeles, și un cont, în care doritorii pot dona bani.

Vă reamintim că pensiunea Ferma Dacilor funcționa de 10 ani fără autorizații de construcție și de securitate la incendiu.

Cornel Dinicu, proprietarul pensiunii Ferma Dacilor, arestat preventiv. Adolescentul care a supraviețuit incendiului, mărturie tulburătoare în fața instanței

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate