Udrea: Denunțătorul lui Niță este Urdăreanu

tiberiu urdareanuElena Udrea a fost ieri prezentă la sediul DNA pentru a da mai multe declarații în dosarul „Gala Bute”. Fostul ministru al turismului a declarat, la ieşirea din sediul DNA, că ştie că denunțătorul lui Constantin Niță este Tiberiu Urdăreanu (firma UTI).

„Urdăreanu este denunțătorul lui Niță. Pentră că eu și domnul Niță avem același avocat. Om de afaceri sau politician, banii înapoi, indiferent de ce s-a întâmplat. Așa este corect față de sociatate, toată lumea să dea banii înapoi”. „Eu nu cunosc foarte bine cazul, dar avem un om de afaceri care a avut afaceri cu toate partidele care au fost a guvernarea locală, și care acum, fiind în situația de a merge la pușcărie, s-a gândit să se facă victimă și să dea vina pe politicieni. Mă refer la domnul Urdăreanu. Politicianul are niste obligații, motiv pentru care intră în relații dubioase, cu oameni de afaceri. Dar oamenii de afaceri și-au făcut averile pe asemenea relații, și când trebuie să dea socoteală, ei încep să toarne informații vrute și nevrute și să rămână și cu banii și în libertate. De aceea, prin acea inițiativă de care am vorbit, susțin ca toți cei care fac denunțuri, să dea banii înapoi. Eu nu am văzut politician cu iacht, cu avion, cu asemenea lucruri. Dar toți acești șmecheri care ar trebui să răspundă, toarnă repede politicieni și ramân și cu banii și în libertate”, a mai declarat Elena Udrea.

Alte articole:   VIDEO Echipa „BlueStreamline” a Universităţii Transilvania lansează astăzi Monopostul BS24 cu care va participa la competiţii internaţionale

Urdăreanu este şi el cercetat de DNA în alt dosar, după ce a semnat cu Primăria Iaşi, în august 2013, contractul de finantare din bani europeni a proiectului „Sistem de Management de Trafic in municipiul Iasi”, in valoare de 69,6 milioane de lei, fara TVA, in oras urmand a fi montate, intre altele, 1.240 de semafoare si 2.000 de indicatoare noi. Potrivit procurorilor DNA, primarul din Iasi ar fi primit din partea firmei UTI  un comision de 10% din valoarea contractului. Tot UTI, la Braşov, a pus la punct sistemul de e-ticketing de la RAT Braşov, în urma unui contract cu Primăria Braşov, iar la un momenet dat vroia sa construiască Aeroportul de la Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate