Trei făgărășence, țepuite „in memoriam” Florin Cioabă

Trei făgărășence, țepuite „in memoriam” Florin Cioabă

Florin CioabaTrei femei au fost păcălite la Făgăraş, în numele regelui autointitulat la romilor, Florin Cioabă. Acestea şi-au pierdut bijuteriile pentru că au crezut în povestea iscusită a unei ţigănci care le-a dat la schimb „gablonţuri cu puteri tămăduitoare” provenite de la defunctul Cioabă.

Potrivit polițiștilor, escroaca cobora dintr-o maşină şi întreba victimele unde este, de exemplu, spitalul. Apoi, îi arată făgărăşencei nişte bijuterii confecţionate din metal galben şi îi spune victimei să le poarte pentru o zi în amintirea regelui Cioabă. În schimb, victima este rugată să-şi depoziteze propriile bijuterii într-o batistă sau într-un şerveţel şi să nu le mai poarte simultan cu cele primite.

Într-un moment de neatenţie, ţiganca face schimb de batiste. O ia pe cea cu bijuteriile din aur, iar victima se trezeşte cu nişte gablonţuri fără valoare după plecarea infractoarei. În ultimele două săptămâni, au existat trei astfel de cazuri înregistrate la Poliția Făgăraș.

Alte articole:   Meteorologii au prelungit CODUL ROȘU de caniculă pentru perioada 15-16 iulie

Cms. şef Claudiu Bulborea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Făgăraș, citat de bunaziuafagaras.info, spune că infractoarea nu este din oraş, aşa că până la această oră nu i s-a descoperit identitatea.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate