Trei alei de promenadă vor fi amenajate la Cetăţuia de pe Dealul Straja

Trei alei de promenadă vor fi amenajate la Cetăţuia de pe Dealul Straja

După campania de defişare a dealului şi punerea în valoare a Cetăţuii, autorităţile locale au anunţat că vor amenaja trei alei de promenadă pentru vizitarea mopnumentului istoric. Însă acest lucru se va întâmpla doar  după ce vor fi reparate străzile care dusc spre Cetăţuie-

„Până în 15 noiembrie, ar trebui finalizate toate lucrările de infrastructură pe toate străduţele care urcă spre Cetate. De asemenea, lângă obiectiv s-au amenajat locuri de parcare, iar drumul a fost lărgit pe anumite porţiuni, ca să poată avea acces şi autocarele”, a declarat, pentru Adevărul, Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.

În jurul Cetăţii va exista o promenadă, pentru ca turişti să se poată bucura de privelişte, iar în interior vor fi amenajate trei locuri speciale pentru admirarea şi fotografierea oraşului, iar primul dintre ele, cu orientare spre B-dul Griviţei, a fost deja finalizată.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Geoană: Intrarea Ucrainei, Moldovei și Georgiei în UE şi NATO este calea ca România să „evadeze” de la „periferia Europei”

Anunţuri mică publicitate