Târg Brumărel de Sâmbătă

Târg Brumărel de Sâmbătă

Târg Brumărel de Sâmbătă

Oameni faini, iubitori de autohton, tradiție și gust bun, continuăm seria de târguri și expoziții cu ștaif, într-un octombrie prietenos și plin de surprize. Brumărel de Sâmbătă, adică un târg cu gospodari sprinteni și meșteri sadea!

Am invitat zeci de producători locali și naționali care să vă încânte poftele cu produse autohtone și 100% curate. Vă reamintim că verificăm gospodarii înainte de a le face intrarea în lumea Adoptă un țăran. Meșterii sadea sunt și ei nelipsiți, conturând evenimentele noastre cu creații una și-una, de înfrumusețat casa și bucurat prietenii. Vom avea brânzeturi, legume, plăcinte, produse de panificație, dulcețuri, vinuri, obeicte artizanale unice, plus multe altele. Se anunță un eveniment mare și îmbelșugat, așa cum i se cuvine să fie!

Alte articole:   Accident pe centura Brașovului

Anunțăm cu trâmbițe, buhaiuri, tulnice și surle că organizăm și câteva ateliere pentru pici, pe care le veți găsi în colțurile special destinate activităților practice:

  • Atelier de mini opinci cu Fata cu Lupii
  • Atelier de croșetat cu Gabriela Bularca
  • Atelier de pictat figurine pe ipsos cu Cosmina Vieru
  • Atelier de confecționat bijuterii de lut
  • Atelier de mărgeluțe

și multe alte surprize!

Unde facem?

În Sânpetru la locul de joacă ce aparține de Sânpetru Residence.

Strada Universului.

între 11:00 și 16:30

sâmbătă, 7 octombrie

Important:

– vă rugăm să păstrați curățenia pe tot parcursul evenimentului, având grijă în special ca cei mici să nu lase în urma lor hârtii și alte materiale de la ateliere;

Alte articole:   150 kg de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii brașoveni

– totodată, vă rugăm să plimbați cățeii înainte de a veni la târg, întrucât am avut câteva incidente în trecut și dorim să evităm orice neplăcere.

Crucial:

– întrucât acțiunile desfășurate de Asociația Adoptă un Țăran sunt pentru comunitate și sunt realizate din fonduri proprii, vă rugăm să nu ocoliți cutiile de donații și să sprijiniți cum puteți activitatea noastră

– o altă variantă prin care ne puteți susține, este să căutați taraba Fă-te om (tot noi suntem) și să achiziționați un tricou de la noi, pentru același scop (în plus, cu proiectul Fă-te om sprijinim și comunitatea de artiști din Brașov și nu numai)

Alte articole:   Premii pentru şefii de promoţie de la Universitatea Transilvania. Zeci de studenţi, recompensați cu câte un laptop

Parteneri

Fă-te OM

Asociația Kyrios

Grupul Iubim Brașovul

News Bv

Mulțumim și vă așteptăm cu entuziasm la târg!

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate