Susanu, boicotat de șeful ANPC

Susanu, boicotat de șeful ANPC

Din păcate, managementul defectuos al Președintelui ANPC, domnul Horia Constantinescu, aduce tot mai multe sincope în desfășurare activității comisarilor ANPC.

Chiar dacă pentru achiziții cel puțin discutabile (aprox. 14.000€ pt 20 stații walkie talkie) au existat bani, pentru cheltuielile uzuale nu se mai găsesc fonduri. După ce a fost evitata la limita (mulțumesc colegilor de la resurse umane ANPC) neplata salariilor a zeci de comisari ANPC, de astăzi, mașinile Protecție Consumatorilor din Galați, Constanța, Vrancea, Buzău, Tulcea, Brăila nu mai pot fi folosite deoarece nu au fost alocate resursele financiare necesare pt a se putea achiziționa polițele de tip RCA.

Am convingerea ferma ca domnul ministru Florin Spataru nu poate accepta astfel de situații și va face toate demersurile legale necesare pt ca activitatea ANPC sa intre în normalitate!

Solicit (și public) domnului Horia Constantinescu sa nu mai folosească aceasta Instituție doar pt interesul personal și sa înțeleagă ca managementul ANPC nu este doar o chestiune de imagine și circ mediatic.

Nemulțumirea comisarilor ANPC creste de la o zi la alta și cred ca modul în care a fost coordonat Comisariatul Județean Constanța de către dl Constantinescu (în curând voi finaliza raportul) NU trebuie transpus la nivel național. Voi face tot posibilul ca fiecare consumator sa fie corect reprezentat de ANPC și va asigur de toată implicarea mea, iar transparenta cu care v-am obișnuit va continua, indiferent de consecințe! Am încredere în factorii decizionali ca vor interveni urgent și cu fermitate pt a readuce Instituția la o normalitate!, a scris Sorin Susanu, comisar-șef ANPC, pe pagina de Facebook.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate