Studenţii din BlueStreamline se antrenează la Prejmer

Studenţii din BlueStreamline se antrenează la Prejmer

Foto: Dan Strauti

„Formula Student” este o competitie internationala inedita. Aceasta se adreseaza tuturor universitatilor de pe mapamond. „Formula Student“ reprezinta oportunitatea participarii in curse cu propiul proiect.

Un grup de tineri studenti de la Universitatea Transilvania din Brasov nu a ezitat sa raspunda acestei provocari si au format o echipa „BlueStreamline“, care a debutat in competitiile din “Formula Student” acum trei ani, precizează autostiri.ro. Din echipa BlueStreamline fac parte studenti din urmatoarele domenii de activitate: Autovehicule Rutiere, Design, Inginerie Mecanica si Marketing.

Anul 2011 a reprezentat incununarea eforturilor acestei echipe dedicate trup si suflet unui proiect ce-i face pe specialisti sa murmure de admiratie.
La Silverstone echipa a reusit sa treca probele de foc ale comisarilor tehnici inspectia tehnica, testul de rasturnare, testul de zgomot si testul de franare. Tenacitatea acestei mici si inimoase echipe a fost recompensata cu surclasarea echipelor locale Madrid si Navarra in probele de acceleratie, skid-pad si autocross.

Alte articole:   Tradiții în Joia Mare din Săptămâna Patimilor

Chiar daca nu a fost inaugurat oficial circuitul de la Prejmer este locul ideal unde tinerii studenti pot sa se antreneze. Gestul managerilor acestui circuit este un balon de oxigen pentru echipa BlueStreamline care fara sustinere financiara nu poate sa-si dezvolte proiectul, sa participe la competitii.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate