Strângere de semnături în Șchei: „Fără blocuri între case!”

Strângere de semnături în Șchei: „Fără blocuri între case!”

Președintele organizației municipale ALDE Brașov, Laura Bratosin (foto centru), a anunțat că membrii de partid merg din casă în casă în cartierul Șchei pentru a aduna semnături în cadrul campaniei „Fără blocuri între case!”.

Bratosin susține că șcheienii sunt nemuțumiți că inundațiile din ultima perioadă sunt provocate și de noile construcții apărute în zonă și s-a ajuns să fie provocate inundații la orice ploaie. Aceasta susține că multe dintre imobilele ridicate nu respectă regimul de înălțime din acest cartier istoric al Brașovului.

„Semnăturile nu le vom depune la Primăria Brașov, pentru că s-au mai depus liste de semnături aici și nu s-a luat nicio măsură și nici la alte instituții din Brașov. Vom merge la nivel de București și la Comisia de abuzuri la nivelul Parlamentului”, a declarat  Laura Bratosin.

Ea a precizat că, pe lângă listele pe care le dețin membrii ALDE, care strâng semnături în cartier, persoanele interesate să le semneze pot veni la sediul partidului, aflat la Modarom, de luni până vineri, între orele 12.00 și 18.00.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Alertă meteo: COD ROȘU de caniculă, în județul Brașov

Anunţuri mică publicitate