Steaua a făcut prima achiziție din 2015 – un mijlocaș de la FC Brașov

Steaua a făcut prima achiziție din 2015 – un mijlocaș de la FC Brașov

rares enceanuSteaua l-a cumpărat, joi, pe Rareş Enceanu, de la FC Braşov, un mijlocaş în vârstă de 20 de ani pentru care Astra era gata să plătească zilele acestea 150.000 de euro. Numai că impresarul tânărului fotbalist l-a propus şi la Steaua, echipă care i-a oferit 2.000 de euro pe lună drept salariu şi a plusat cu încă 100.000 de euro faţă de oferta Astrei, astfel că roş-albaştrii au plătit 250.000 euro pe el. Enceanu a semnat pe 5 ani cu formaţia campioană.

Este prima achiziţie pe care o face Steaua în acest an şi Enceanu va merge sâmbătă în cantonamentul spaniol cu echipa lui Gâlcă. El va purta tricoul cu numărul 24 şi a fost prezentat pe facebook într-o poză alături de Argăseală şi de un tricou care nu are emblemă.

Alte articole:   Managerii români se așteaptă la majorări de prețuri în construcții și comerț cu amănuntul

„Pot spune că acest transfer este un vis împlinit şi o mare realizare în cariera mea de jucător. Sper să nu dezamăgesc şi să reprezint Steaua cu mîndrie de fiecare dată cînd voi avea şansa să evoluez. Sunt foarte bucuros să mă alătur acestui grup extraordinar de jucători şi ţin să le multumesc atît celor de la FC Braşov, cît şi Stelei, pentru încrederea acordată şi mă voi strădui să le-o răsplătesc“, a mărturisit Rareş Enceanu, noul mijlocaş de la Steaua.

Rareş Enceanu a debutat în Liga 1 pe când avea 17 ani, iar cel care i-a oferit acest cadou a fost Marius Şumudică, într-un meci câştigat cu Rapid. „E un copil extraordinar care poate ajunge departe. E un mijlocaş stânga, care însă îşi foloseşte ambele picioare. Are pasa finală, e tehnic, are clarviziune în joc şi e serios. Cred în continuare în el, am făcut lobby pentru el şi l-am recomandat şi la loturile naţionale şi lui Narcis Răducan. Acum l-a luat Steaua. Nu ştiu dacă îl vor folosi, dar tânărul are potenţial. E bine că a schimbat mediul şi a plecat de la FC Braşov ”, a spus fostul său antrenor pentru ProSport. Enceanu avea la Braşov un contract de 500 de euro pe lună.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate