Se dă startul primei ediţii a Cupei României la schi alpin-cadeţi şi juniori

Se dă startul primei ediţii a Cupei României la schi alpin-cadeţi şi juniori

Federaţia Română de Schi Biatlon în colaborare cu un sponsor, va organiza, în weekend, pe 4 și 5 februarie, prima ediție a Cupei României la schi alpin, destinată cadeţilor şi juniorilor.

Pe modelul existent deja la sărituri cu schiurile, care a încept să dea roade, proiectul „Performanţă în siguranţă” încearcă să transpună această reţetă şi în schi alpin. 

 „Este îmbucurător pentru noi că reuşim să găsim noi parteneri, oameni de afaceri care pot sprijini schiul alpin. Cred că acest început va face ca proiectul pe care l-am stabilit împreună, «Performanţă în siguranţă» să crească noi sportivi care să devină valori naţionale şi internaţionale la competiţiile pe care ni le porpunem împreună pentru viitor. Aici infrastructură avem, iar ceea ce ne propunem este lărgirea bazei de selecţie şi crearea unor grupe valoroase de copii pe care apoi să îi susţinem pentru a-i lansa în marea performanţă”, a spus Puiu Gaspar, secretarul general al Federaţiei Române de Schi Biatlon, citat de bzb.ro

Competiţia va avea loc pe pârtia „Sub teleferic” din Poiana Braşov şi va avea la start circa 45 de sportivi de la cluburile de profil din toată ţara. În cadrul concursului vor fi două curse de slalom.

Alte articole:   Noaptea Muzeelor 2024. Lista completă a obiectivelor care pot fi vizitate în judeţul Braşov

Startul în manşa I se va da sîmbătă, de la ora 10.30 (se începe cu junioarele, urmate de juniori), iar de la ora 12.30 este programată manşa a doua.

Iar duminică, de la ora 10.30 se va da startul în manşa I, apoi de la ora 12.30 este programată manşa secundă.

În funcţie de condiţiile meteo, programul poate suferi modificări.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate