Serviciu de evidența populației la Șercaia

Serviciu de evidența populației la Șercaia

Direcţia  Judeţeană Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Braşov împreună cu Primăria Şercaia au inaugurat vineri Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor, în subordinea Consiliului Local Şercaia.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor nou înfiinţat va deservi  populaţia în număr de 3.200 persoane domiciliată pe raza comunei Şercaia, comună formată din 3 sate: Şercaia, Vad şi Hălmeag. Astfel, cetăţenii localităţii Şercaia nu se vor mai   deplasa  la Făgăraş  unde erau arondaţi, pentru depunerea actelor şi ridicarea cărţilor de identitate.

Serviciul a fost dotat cu echipamente performante de către Primăria Şercaia, care a amenajat spaţiul corespunzător desfăşurării activităţii de evidenţa persoanelor, pentru deservirea cetăţenilor.

Pe teritoriul judeţului Braşov,  cetăţenii sunt deserviţi pe linie de  evidenţa persoanelor de către 14 servicii publice comunitare de evidenţă a persoanelor, şi anume: Braşov, Codlea, Făgăraş,  Predeal, Râşnov, Rupea, Săcele, Victoria, Zărneşti, Şinca Nouă, Bod, Poiana Mărului, Bran, Vama Buzăului.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate