SDEE Transilvania Sud, intervenție de urgență!

SDEE Transilvania Sud, intervenție de urgență!

În data de 29 aprilie 2020, în jurul orei 16:00, a fost anunțat un incident, pe strada  Constantin Dobrogeanu Gherea, numărul 18, din orașul Brașov. Un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate, avariidu-l grav.

Stâlpul de susținere a rețelei electrice a fost afectat foarte serios, iar în acest moment el prezintă  un real pericol pentru siguranța cetatenilor și a imobilelor din zonă.  Pentru înlocuirea acestuia este necesară o lucrare, în regim de urgență, ce se va desfășura în ziua de luni, 4 mai 2020, în intervalul orar: 09:00 – 14:00. 

Lucrarea va dura 5 ore și nu poate fi efectuată fără întreruperea alimentării cu energie electrică a locuitorilor de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea și de asemenea, circulația rutieră va fi întreruptă în acest segment orar.      

Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat pe parcursul acestei lucrări, atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zona menționată și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri„, au precizat reprezentanții SDEE Transilvania Sud.

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate