Scrisoare deschisă excelenţei sale Dl. primar George Scripcaru

Scrisoare deschisă excelenţei sale Dl. primar George Scripcaru

Subsemnatul Sebastian DAN, domiciliat în Braşov (puteţi afla CNP de la DITL, trăiţi şefu’,  am plătit toate taxele şi impozitele la zi), permiteţi-mi să vă aduc la cunoştinţă o serie de „întâmplări” care fac, sau nu, obiectul unor dosare de cercetare penală.

În virtutea faptului că v-aţi declarat de nenumărate ori un apărător al respectării prevederilor legale, vă solicit public să adoptaţi o poziţie publică faţă de cele semnalate de  portalul de ştiri newsbv.ro referitor la activitatea Poliţiei Locale Braşov.

Vă mai solicit să luați act de faptul că a existat un drept la replică al Poliției Locale Brașov, pe care l-am publicat integral – care a avut ca scop doar denigrarea autorului articolelor, fără a lămuri – de facto – cum a ajuns maşina şefului Poliţiei Locale pe malul lacului de la Căpeni, judeţul Covasna.

Alte articole:   VIDEO Unul dintre inculpaţii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner, adus în ţară

Domnule Primar George Scripcaru, sunt convins că Dumneavoastră ştiţi că reprezentanţii Poliţiei Locale ar trebui să fie un partener al comunităţii care finanţează existenţa acestei instituţii. Pe vremuri, îi spunea Poliţia comunitară, acum termenul este de locală. S-a pierdut, d-le primar, esența, nu mai sunt ai comunității…

Vă doriți doar un aparat represiv, prin această Poliție Locală, sau ?

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate