Școală și grădință noi la Ghimbav

Școală și grădință noi la Ghimbav

scoala ghimbavConditii de invatamant la cele mai inalte standarde. Cu acesta au fost intimpinati astazi elevii din Ghimbav care au calcat pragul scolii din localitate.

Dupa o investitie de mai multe miliarde de lei, anul acesta s-a finalizat noul corp al scolii care ofera copiilor care studiaza aici, toate facilitatile, anunta Nova TV.

„Au fost bani guvernamentali. Au venit la pachet cu noua grădiniță. În total, investiția a fost undeva la peste 15 miliarde de lei vechi. Sper ca elevii să fie mulțumiți, iar părinții să aibă satisfacții cât mai mari din partea acestora“, a delcarat priamrul Dorel Toma.

Prezent la eveniment, ministrul Energiei, deputatul Constantin Niță, a delcarat că învățământul este una dintre prioritățile programului de guvernare. „Preocuparea noastră este așezarea învățământului pe baze calitative. După cum știți, în ultima perioadă ne-am confruntat cu mari probleme mai ales din punct de vedere al calității actului școlar și de aceea este nevoie de o reașezare a acestuia. În acest scop, Guvernul Ponta acordă o mare atenție dezvoltării bazei materiale, cum puteți vedea aici la Ghimbav. Avem una dintre cele mai moderne școli din România, avem aparatură performantă, sală de calculatoare. Cam aici trebuie să ne situăm cu toate școlile din România. Iată că se poate, mai ales când există interes din parte guvernanților, a autorităților locale și, nu în ultimul rând din parte profesorilor“.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Lucian Patrașcu, PSD Brașov: „Brașovul poate fi Orașul Mobilității”

Anunţuri mică publicitate