Scandal într-o locuință din județul Brașov

Scandal într-o locuință din județul Brașov

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și ”violare de domiciliu”.

În fapt, la data de 17 noiembrie 2020, în jurul orei 00.40, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din localitatea Șercaia, județul Brașov, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul unei rude, pe fondul unor discuții contradictorii, ar fi fost amenințată și agresată fizic de către soțul său.

Ulterior, bărbatul în cauză, în vârstă de 32 ani, ar fi părăsit imobilul, dar a revenit la scurt timp și ar fi pătruns în curtea acestuia, prin escaladarea gardului, fără a avea consimțământul proprietarului.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

 Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Anunţuri mică publicitate