Șase incidente în prima zi de schi în Poiana Brașov

Șase incidente în prima zi de schi în Poiana Brașov

În prima zi de schi, joi, 30 noiembrie, serviciul Salvamont Brașov a fost solicitat în Poiana Braşov la şase cazuri.

Prima zi din noul sezon de schi din Poiana Brașov a adus, din păcate, și primele incidente.

Joi, 30 noiembrie, Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină în 6 cazuri, în care persoanele care practicau schiul sau snowboard-ul s-au accidentat.

Trei dintre acestea au fost trimise către unitățile spitalicești cu echipajele SMURD, pentru investigații suplimentare de specialitate.

„Vă reamintim că sunt deschise doar pârtiile din partea superioară a masivului, precum și cele două pârtii pentru începători, Bradu și Stadion. În aceste condiții, retragerea de pe masiv ar trebui să se facă exclusiv cu instalațiile de transport pe cablu. Verificați programul de funcționare a telescaunului Ruia și telegondolei Express, pentru a coborâ cu ele la sfârșitul zilei de schi”, recomandă salvamontiştii.

Potrivit Salvamont Poiana Braşov, vineri, 1 decembrie, a fost o zi mai liniștită din punct de vedere al incidentelor.

Vineri, 1 decembrie, Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină pentru 3 persoane care s-au accidentat în timp ce practicau schiul sau snowboard-ul, una fiind predată echipajului SMURD venit în sprijin.
Schiați cu o viteză în care să fiți permanent în control și executați depășirea pe oricare parte, cu condiția să nu îl jenați pe cel depășit, indiferent de manevra pe care ar putea să o facă. Nu uitați că schiorul din vale are prioritate„, atrag atenţia salvamontiştii.

Dacă apreciezi știrea, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Maialul Râșnovean și Festivalul ZUP-ului, în weekend, pe Promenada Sisi. Programul complet

Anunţuri mică publicitate